Dreamcast

Een nieuw razend populair dynamisch/modern trio met vertrouwde gezichten die inmiddels de klappen van de zweep kennen door hun ervaring in o.a. Santa Rosa, Candy Cover, King’s Quest, Koko Blue en Madhouse. Iets wat je vooral gezien moet hebben!

De ervaring heeft geleerd dat de succesformule van een band niet alleen schuilt achter muzikaal vakmanschap, maar dat entertainment misschien nog wel belangrijker is. Gedurende de avond zullen er ook een groot aantal wereldsterren/acts de revue passeren…….

Ze hebben maar één doel voor ogen en dat is dat de mensen van hun optreden laten genieten. Steekwoorden: zeer breed repertoire – flexibele opstelling – korte pauzes – dosis humor – professionele geluidsinstallatie – fantastische lichtshow – flinke dosis vakmanschap

Het repertoire kan geheel op de avond/publiek afgestemd worden, de band speelt immers overal: Bruiloften, Discotheken, Kroegen, Feesttenten, Bedrijfsfeesten etc. Kortom een avondvullend programma waar iedereen muzikaal aan zijn trekken komt en waar interactie met het publiek centraal staat. Dit alles samen met een perfecte lichtshow maakt van de band “Dreamcast” een lust voor oog & oor!

Daarnaast wordt het trio veel geboekt in combinatie met een artiest voor een avondvullend programma, zoals in het afgelopen jaar met: Jan Smit, Nick & Simon, 3J’s, Imca Marina, Jan Keizer, One Two Trio, Marianne Weber, Rene Schuurmans, Hind, Grad Damen, Lesley Williams, Sugar Lee Hooper, Wolter Kroes, Peter Beense etc.