Demitch

Door Bjorn’s veelzijdige stem is er vrijwel geen nummer of genre wat deze allround zanger niet aankan. In 2002 was hij te zien in de soundmixshow, waarin hij Robbie Williams vertolkte. Samen met Marc zat Björn in de top 40/100/feestformatie “Madhouse”.

Marc maakte furore in het Nederlandse clubcircuit met “ALLIED FORCES” die ontdekt werd door een platenmaatschappij. De cd werd geproduceerd door de bassist van “VANDENBERG” en kreeg veel airplay op radio 3 met name bij “Countdown Cafe” en “Vara’s Vuurwerk”.

Na allebei jaren in het top-100 cq top-40 circuit actief te zijn geweest hebben ze besloten het bandleven vaarwel te zeggen en als duo verder te gaan.

Om U te verzekeren van een perfecte geluidkwaliteit, maakt DEMITCH uitsluitend gebruik van elektronische instrumenten, zodat er vrijwel geen “podiumgeluid” is Dit betekend dat zelfs op een laag geluidvolume de geluidskwaliteit optimaal is; tenslotte komt al het geluid uit de zaal-versterking en wordt niet door gitaarversterkers of wat dan ook overstemd. Een optimale geluidskwaliteit wordt hierdoor gewaarborgd!

Aangevuld met een sfeervolle lichtinstallatie maakt dat DEMITCH een lust voor oog en oor is. Of het nu een feestavond, kermis, bedrijfsfeest of een bruiloft is; Demitch is de juiste keuze!

Boek Demitch vandaag nog bij STEM Entertainment!