DeBand.NL

DeBand.NL

DeBand.NL is méér dan de bekende cover of partyband! Met hun lekkere hits van bekende Engelstalige oude en nieuwe dans & feest classics; met de beste bekende Nederlandstalige toppers en meezingers speelt deze band méér! Met wervelende medleys van bekende Engelse en de lekkerste Hollandse meezing-, dans- en feest- krakers zet DeBand.NL de juiste toon op uw feest. Op het podium gaat de band ook helemaal los, met een heavy party van hun overuigende muzikaal, dans en feest-enthousiasme!

Bovendien is DeBand.NL méér dan de begeleidingsband van een bekende artiest; met een niet aflatend enthousiasme in presentatie en muzikaliteit, feest DeBand.NL méér: naast een set met de artiest(en) nog 2 eigen feestsets.

Elk optreden betreedt het 10-tal van DeBand.NL in volle overgave hetfeesttoneel.
Het groovende tandem van drums en bas met de funky slagjes van gitaar plus de warme deken van de toetsensounds worden aangevuld met deknetterende en spetterende riffs van de 3 man sterke blazerssectie, waarbij het MFF-zangtrio van een lekkere soulvolle zanger en de schoonheden van heerlijke zangstemmen van de beide zangeressen hetlevendige plaatje op het podium compleet maakt.

DeBand.NL is – eventueel aangevuld met een superoptreden van de bekende artiest van uw keuze – door muzikaliteit, ervaring en een levendige podiumshow  de geruste keuze voor uw ideaal geslaagde bedrijfsfeest.
Aan de andere kant staat DeBand.NL daarnaast ook graag knus en persoonlijk weer lekker dicht op het publiek te feesten bij bruiloften of andere privé-feesten.
Ook kan de band(e) van 10 lekker on-ingehouden los gaan op elkopenbaar feest of studentenfeest.

Er zijn bands die claimen dat zij de leukste beste feestband zijn….. STEM Entertainment daagt u uit om dat gewoon lekker zelf te beoordelen!