Deadline

Deadline is een moderne feestband uitermate geschikt voor, en zelfs gespecialiseerd in bruiloften en bedrijfsfeesten. Modern houdt in dat het vijftal een op de gasten afgestemd repertoire speelt en dat kan van alles zijn, want de jongens zijn van alle markten thuis.

De tijd van hoempapa en polonaise is voorbij. Het behoort nog wel tot de mogelijkheden van Deadline en op verzoek wordt het ook wel gespeeld, maar tegenwoordig hoort men toch liever wat anders op zo’n belangrijke feestavond. Swingen, feesten en beesten is nu het motto en daar draagt de Deadline graag een muzikaal nootje aan bij.

Toch kun je niet meteen de avond beginnen met een spetterend swingnummer. De Deadline Boys zijn gewend om heel rustig te starten met een subtiel achtergrondmuziekje zodat de gasten op hun gemak binnen kunnen komen en het kersverse bruidspaar op een normale manier kunnen feliciteren zonder in oren hoeven te schreeuwen. De dans mag geopend worden, maar fluitjesflauwekul staat niet in het scenario.

Als alle plichtplegingen achter de rug zijn, kunnen de voetjes van de vloer en staat niets meer een onvergetelijke avond in de weg. Een mix voor jong en oud, want nummers van Elvis tot aan U2 kunnen de revue passeren. Deadline kan putten uit een zeer breed repertoire. Partytime dus!

Een van de pijlers van het succes van Deadline is misschien wel de interactie met het publiek. Gezien de altijd enorm positieve reacties is deze formule blijkbaar zeer succesvol. Boek dus niet te laat, want de agenda zit vooral in de maanden mei tot en met september zomaar vol.

Deadline is een vijfmansformatie. De bezetting is: vijf keer zang, twee gitaren, toetsen, basgitaar en drums. De band komt met eigen licht en geluid.