De Spikes

De Spikes

Wat u mag verwachten: Sounds & humor uit alle uithoeken van deze planeet (en zelfs daarbuiten!). Muziek voor elke generatie (zelfs voor de allerkleinsten kunnen ze het maken). Van wijdse schapenveld-geluiden uit de Schotse folkvlakten tot zwoele, kleverige latino-sounds.

De Spikes reizen voortdurend doorheen de new-wave-achtige jaren ‘80, het rocktijdperk van de jaren ‘60 en ‘70, de grunchy jaren ‘90 en ze bezorgen je zeker het kinky disco saterday-night-fever-gevoel. Wat dan met de huidige charts? Klinken namen zoals Lady Gaga, Black Eyed Peas, Bruno Mars, Micheal Telo, … modern en hip genoeg?

Verder kunnen de allerjongsten genieten van een aantal hedendaagse Dance-medleys (Avicii, Taio Cruz, …). Zanger Carlo ondergaat de subliemste metamorfoses om het publiek in de juiste muzikale stemming te brengen.

Heb je iemand in enkele minuten tijd al zien transpireren (of was het transformeren?) van Elvis naar Michael Jackson en daarna van Tina Turner naar Lady Gaga? Deze super WOMEN/MEN kan het! En dan hebben we het nog niet over de blote benen (en klokkenspel?) onder de schotse Highlander-rokjes van de rest van de bende.

Met het modernste licht en geluid voor iedere locatie zorgt het professioneel team techniekers iedere keer weer voor een waar OORgasme!
 Benieuwd naar méér? Neem die hoorn van de haak of kruip achter je pc en regel bij STEM Entertainment een date met “De Spikes”!