De Pierementband

De Pierementband

Een act die waarschijnlijk wereldwijd de enige in zijn soort is. De Pierementband. Een enorm draaiorgel is de blikvanger en een meer dan volwaardig lid van deze feestband, die verder bestaat uit drie livemuzikanten/lakeien. Een samensmelting van nostalgisch graaiorgelgeluid met traditionele instrumenten -zoals bas en gitaar- en met zang. Muzikaal gezien een unieke combinatie die zorgt voor een nieuwe dynamiek op entertainmentgebied.

De drie livemuzikanten zijn gerenommeerde artiesten: John Sprenkels (accordeon, zang), Patrick Marcelissen (gitaar,zang) en Arjan van den Broek (bas, zang). Het repertoire bestaat uit grote internationale hits door de jaren heen maar natuurlijk gaan zij de Nederlandstalige hits ook niet uit de weg. En dat allemaal begeleid door het typerende Hollandse draaiorgelgeluid, verpakt in een oer-Hollands decor. De Pierementband kan worden ingezet op evenementen, bruiloften, bedrijfs- en personeelsfeesten maar ook op grote festivals. Breed inzetbaar, de mogelijkheden zijn legio!

De oplettende lezer zal opgemerkt hebben dat deze mannen ook bekend zijn van de Rock-&-Loll band WC EXPERIENCE. Verdere introductie is dus niet nodig. Gewoon boeken dus, natuurlijk bij STEM Entertainment!