Blizzert

Blizzert

Blizzert; een aparte naam voor een hele leuke, zeer flexibele coverband. Erik & Erik, Katia, Dominick en Mischa vormen een hechte muzikale vriendengroep die gewoon heel veel plezier iedere keer weer uitstraalt. Zangeres Katia heeft een klassieke opleiding achter de rug maar vind haar optredens met coverband Blizzert ‘super cool’ en altijd weer een ‘geweldige uitdaging’. Toetsenist Mischa is de motor achter Blizzert.

Coverband Blizzert voor bruiloft
Of het nu gaat om een volle feesttent of een heerlijk swingende bruiloft. Mischa staat altijd goedlachs achter zijn toetsen. Binnencoverband Blizzert vormen beide ‘Erik-en’ de stampende en stuwende basis van alle liedjes. Erik & Erik doen dat met heel veel plezier terwijl Erik 1 ook nog een groot deel van de koorzang voor zijn rekening neemt. Welke Erik is nu Erik 1? Dat ziet u vanzelf als u gaat kijken bij een optreden van coverband Blizzert. Gitarist Dominick, o.a. ex-Millstreet band, verzorgd niet alleen alle gitaarpartijen maar ook een heel belangrijk gedeelte van de lead zang.

Coverband Blizzert voor feesttenten
Blizzert werkt in grote feesttenten en kleine café’s. Blizzert heeft met name voor haar optredens tijdens de Heineken promoties een enorme naam opgebouwd. Van Groningen tot Maastricht en van Middelburg tot Den Helder, coverband Blizzert is inmiddels een gevestigde naam in op de podia. Blizzert is ook ideaal geschikt voor alle bruiloften en bedrijfsfeesten. Blizzert is ook in een XL bezetting te boeken mét blazerssectie. Informeer bij STEM Entertainment naar de mogelijkheden!