Blind Date

Blind Date

Je boekt een band en je ziet al meteen dat zij komen om een feestje te bouwen. “En we praten en we zingen en we lachen allemaal want daar achter de hoge bergen ligt het land van Maas en Waal”. Een regel uit een van de grootste hits van Boudewijn de Groot, maar die slaat dan ook meteen de spijker op de kop als je het over Blind Date hebt: ze komen uit Maas en Waal en doen niets liever dan zingen en lachen. Maar denk niet dat je een amateuristisch gezelschapje boekt want Blind Date beschikt over een goede geluidsinstallatie met een hele bijzondere lichtshow aan te passen op het evenement.

Niet werken met een vaste setlijst, maar interactief met het publiek bezig zijn, daarom is geen enkel optreden hetzelfde. Blind Date maakt hierbij handig gebruik van de beste en de leukste nummers die de afgelopen vier decennia aan popmuziek hebben voortgebracht. Dat kunnen de nieuwste hits zijn maar met hetzelfde gemak komen de klassiekers voorbij.

Inzetbaar op evenementen van uiteenlopende aard, of het nu een bruiloft of grote feesttent is, deze Blind Date kunt u risicoloos afspreken. Het motto is: een feest in de zaal begint met een feest op het podium