Big Bird

Big Bird

Ze speelden de afgelopen jaren in alle uithoeken van het land en ver daarbuiten. In de kleinste kroegjes, de grootste feesttenten, maar ook op festivals als de Vierdaagse Feesten en de Meerpaaldagen. Ze stonden tijdens De Vrienden Van Amstel Live in Ahoy met VanVelzen en Jan Smit op het podium, begeleidden Frans Duijts in Frankrijk en speelden in voorprogramma’s van Guus Meeuwis en De Kast. Oh ja, en niemand minder dan Robbie Williams is fan: hij noemde de band ’topentertainment’.

Wat is een logische vervolgstap in dit succesverhaal? Juist, een eigen tour! En daarom staan de onweerstaanbare mannen van BigBird dit jaar op de feestpodia met hun eigen Mondje Dicht Tour 2012! Een nieuwe show van drie-keer-drie-kwartier waar we niets over gaan zeggen. Simpelweg omdat we het niet onder woorden kunnen brengen. Kom zelf maar kijken! Uiteraard is de witte vleugel nog steeds prominent aanwezig, net als de enorme dosis meezingers, humor en interactie. Voor de rest: mondje dicht; je moet het gezien, gehoord en vooral ervaren hebben!

Wie hoorden we daar zeggen dat live muziek ‘niet meer van nu is’? BigBird bewijst het tegendeel! Met stampvolle zalen en een energieke, hartveroverende show laten zij keer op keer zien dat zij terecht behoren tot het rijtje meest geboekte coverbands van Nederland.

Feest nodig? Boek BigBird’s Mondje Dicht Tour: geschikt voor alle openbare evenementen, van braderieën tot mega-feesttenten