Big Apple

In 2005 werd Big Apple opgericht om mee te doen aan de ‘Clash of the Coverbands’. De meeste bandleden kenden elkaar vanuit de conservatoriumstudie en ze vonden het tijd om een strakke cover band te starten die ook meteen maar de Clash of the Coverbands moest gaan winnen. En zo geschiedde… In 2006 werd Big Apple de gelukkige winnaar van de Clash of the Coverbands en bovendien in 2007 winnaar van de 3FM award. Inmiddels is Big Apple een gevestigde naam en niet meer weg te denken uit het topsegment van het nederlandse muziekcircuit.

Big Apple is een energieke live band met een zeer uitgebreid repertoire waarbij ook de meest actuele hits natuurlijk niet mogen ontbreken (zoals Lady GaGa, Rihanna, Emeli Sande, Of Monsters and Men, Flo Rida, Pitbull, Pink, Jessie J, Katy Perry, David Guetta, Afrojack, etc etc). Maar ook de ‘Gouwe Ouwe’ worden niet geschuwd (Lenny Kravitz, Kings of Leon, Ram Jam, Bon Jovi, AC/DC, Queen, Steppenwolf, Kiss, Aerosmith, Guns and Roses, Tina Turner, ABBA, etc), en als uitsmijter van de avond een ware ‘Hollandsche medley’ met alleen maar meezingers en feestknallers!

Maar Big Apple is meer!!! Meer dan alleen maar heel veel nummers spelen op één avond: Coole acts, vette rekwisieten, stijlvolle kleding en een podium met licht en geluid om ú tegen te zeggen zijn allemaal een vast onderdeel geworden van een te gekke show!

Big Apple speelt o.a. in feesttenten en op bedrijfsfeesten maar is ook dé band voor uw bruiloft. Vraag STEM Entertainment naar de mogelijkheden.