Willie Oosterhuis

Willie Oosterhuis

Willie Oosterhuis is een begrip in de wereld van het Hollandse lied. Op RTV Oost presenteerde hij het veel bekeken programma regiotap. In dit programma werd volop aandacht besteed aan de zogeheten piratenmuziek en de associatie tussen Willy en de piraten is dan ook erg sterk.

Helemaal Hollands
Willie Oosterhuis heeft met Helemaal Hollands in 2008 een single opgenomen getiteld “Piraten uit het Oosten”. Carlo en Leo zijn inmiddels vele malen door Willy aangekondigd op de grootste piratenfestijnen overal in het land. Naast helemaal hollands is er waarschijnlijk geen artiest te vinden in Nederland, wiens naam nog niet vele malen is uitgesproken door de markante presentator. Artiesten als Frans Duijts, Corry Konings, RenĂ© Schuurmans, Jannes, Jan Smit en Nick en Simon rekenen Willie Oosterhuis tot een meer dan goede bekende.

Veelzijdig
Hoewel hij niet onverdienstelijk zingt, voelt hij zich nog meer als een vis in het water in de rol van presentator, gastheer, spreker of dagvoorzitter. Bent U op zoek naar een betrokken, veelzijdige, intelligente en bovenal markante persoonlijkheid als gezicht voor Uw evenement?

Je boekt Willie Oosterhuis bij STEM Entertainment.