Roy Raymonds

Zeven jaar geleden stapte de sympathieke zanger/entertainer Roy Raymonds in de wereld van het entertainment en direct met veel succes. Roy kwam meteen in het populaire TROS TV-programma: “Een ster in 40 dagen” waar hij al snel de publieks favoriet werd. Daaruit volgden weer tv-optredens bij SBS6, RTL-Boulevard, Paul de Leeuw, Man bijt hond en zelfs op de Rode Bank bij Robert Jensen. Ook werd Roy Raymonds de artiest van de week bij de TROS-sterren.nl en is hij bijna dagelijks te zien bij TV-oranje.

In korte tijd wist Roy vele fans om zich heen te verzamelen. Roy is één brok energie die elke zaal, groot of klein, verandert in een arena.

Met zijn hits als “Ik heb een knalrooie rubberboot”, “De Reiger (vliegerlied)”, “Ga je met me mee”, “Sneeuwblind”, “Zomer op het plein”, “Oh Oh Tirol”, “Stoute meisjes”, “Lalalaliedje” en nu zijn nieuwe single “Never dat ik jou laat gaan” laat Roy de zaal bruisen! Vele mensen zullen Roy vooral kennen van de TV-reclame die hij deed voor “Corendon” en waar hij ook de single “Vakntie vakantie” voor gemaakt heeft, die 7 weken in de top 100 stond!

Roy Raymonds laat na ieder optreden een onvergetelijke indruk achter en met zijn enthousiaste en vooral explosieve shows is hij een graag geziene gast op de vele grote podia zoals: de Amsterdamse Huishoudbeurs, de Lentebeurs, Sneekweek, Radio NL Zomertoer, Radio Continu roadshows, Ahoy Rotterdam, het Mega Piratenfestijn, TT Assen, en zelfs de Amsterdam Arena.

Ook staat Roy Raymonds in de wintermaanden bijna non-stop in de vele grote en bekende skihutten van Oostenrijk. Op dit moment is Roy tevens druk als acteur met de Sinterklaas TV-serie “Sinterklaas ende gouden pendule” waarin hij één van de hoofdrollen vertolkt. Verder is Roy druk bezig in de studio van Kees Tel voor zijn CD-album die begin 2013 zal uitkomen.

Of het nu een bruiloft, een bedrijfsfeest of buitenevenement is, Roy is op elk feest overal inzetbaar.