Ronnie van Bemmel

Ronnie van Bemmel’s eerste single kwam uit in het jaar 2000. Met “Uno Dos Tres” veroverde hij in dat jaar de landelijke uitgaansgelegenheden en stond hij voor het eerst in de hitlijsten.

Vele optredens volgden en in 2007 gaf hij zijn eerste theaterconcert in een uitverkocht Beatrix Theater te Utrecht. In dat jaar veranderde er veel voor Ronnie. Hij won de Tros Talentenjacht, “De Weg Naar Thialf“, en tekende een platencontract. Vanaf dat moment, was Ronnie veelvuldig te zien op de landelijke tv. Hij trad op bij het TROS Muziekfeest, het Mega Piratenfestijn, Hart voor Muziek en in de Nacht van Oranje. Daarnaast was en is Ronnie veelvuldig te bewonderen op de Nederlandse podia. Ook trad Ronnie op in Afghanistan voor de Nederlandse militairen.

Met zijn singles “Ik zoek een meisje“, “Laat het licht maar uit” en “Jamie“, stond hij in de Mega Top 100.

In 2011 verandert Ronnie van platenlabel. In april van dat jaar verschijnt de eerste single bij Berk Music. De titel van de single was “Weet jij wel“ en werd opgevolgd door “AY, AY, AY, AY“. Twee feestkrakers van jewelste!

Eind 2012 verschijnt er wederom een single van Ronnie. Het grote succes van Tom Jones “Delilah” werd in een nieuw jasje gestoken en op single uitgebracht. Andere artiesten vonden dat zo’n goed idee en deden het zelfde.

Op de bühne voelt Ronnie zich als een vis in het water. Vol overgave en met veel plezier brengt hij zijn show. Een rasartiest die zijn optredens op de meest uiteenlopende gelegenheden (in binnen- en buitenland) tot een groot succes weet te maken.