Ronnie Ruysdael

Ronnie Ruysdael

Voor wie Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van De Sjonnies, ooit bezig zag op een podium zal het duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met een rasartiest. Iemand die zijn excentrieke tanden in het publiek zet en niet loslaat voordat er zichtbaar sprake is van een feestje.

Sinds 2010 gaat Ronnie, beter bekend als ‘de man met de bakkebaarden’, als solo-zanger het land in. In zijn eigen decor en voorzien van de gebruikelijke gadgets (vlaggetjes, ansichtkaarten, klepjes en andere rariteiten) zoekt hij de interactie met het publiek en zal hij zijn uiterste best doen het hele gezelschap in de polonaise te krijgen.

U kent ze wel: Dans je de hele nacht met mij, Annemarie, Roos in je blonde haren, Blauw van de sangria, Japapa en M’n fiets is gejat. Alle hits komen, naast nieuw repertoire, voorbij tijdens een optreden!

Kenmerkend is, dat Ronnie een graag geziene gast is op de meest uiteenlopende feestjes. Feesttenten, officiële bijeenkomsten, discotheken, popfestivals…niets is hem te gek en alles is leuk!

Een optreden van Ronnie Ruysdael past altijd en overal, en dan onder het motto

‘We gaan ‘m effe lekker raken!!!’