Mano (Junior Songfestival)

Mano ( 06-08-1997) dankt zijn bekendheid aan zijn deelname aan het Avro Junior Songfestival 2010 met zijn nummer ‘Ga niet meer weg’ en hij behaalde eervol de tweede plaats. ‘Ga niet meer weg’ bleek een echte hit te zijn en Mano heel populair. Hij scoorde met dit nummer een rechtstreekse nr 1 hit in de Kids Top 20!

MANO GAAT DOOR MET ZINGEN!
Zingen en optreden zit Mano in het bloed, hij kan niet zonder en dat ook het publiek hier blij mee is, blijkt uit de vele uitnodigingen voor optredens vanuit het hele land. In januari 2010 had Mano met zijn live-band zelfs zijn eigen spectaculaire show, in een uitverkochte zaal in Cultureel Centrum de Pas.

BIJZONDERE ERVARINGEN
In de afgelopen tijd heeft Mano ook hele bijzondere ervaringen opgedaan, Zo werd hij door Stichting Opkikker en Stichting Doe een Wens gevraagd, om met zijn komst de lievelingswens van kinderen te vervullen.

Mano vindt het ook super dat hij door zijn optredens op plekken komt, zoals bv de Arena in Amsterdam tijdens het Skonconcert & het Media Festival Hilversum 2011, waar je normaal gesproken niet zo snel komt en hij dan veel andere bekende artiesten kan ontmoeten. Zelf zegt Mano dan ook dat hij een heel leuk leven heeft!

NIEUWE SINGLE: JE WEET NIET WAT JE DOET
Na alle succes is Mano opnieuw de studio ingedoken van de bekende songwriters en producers Future Presidents. Speciaal voor Mano schreven zij de mooie opvolger ‘Je weet niet wat je doet’.

KIDS TOP 20
Ook dit nummer is een ware hit: ‘Je weet niet wat je doet’ kwam rechtstreeks op nummer 3 binnen in de Kids Top 20!

MANO BOEKEN
Met Mano’s zangtalent en populariteit onder de jeugd heeft u een echte publiekstrekker voor uw evenement. Boek Mano en u bent verzekert van een enthousiast publiek!