Lil MG

Lil MG

Miguel Napo, geboren in Paramaribo en tegenwoordig beter bekend onder de naam Lil MG is een ervaren rapper/zanger uit Almere die een eigen muziek stijl heeft gecreëerd waar je vaak ja tegen zegt! Zijn hedendaagse producties zijn van ongekend hoog niveau.

Al op 13 jarige leeftijd verovert Miguel het hart van de publiek met zijn spetterende shows. Door optredens op diverse bevrijdingsfestivals en voor 3fm Serious Request heeft hij zich inmiddels ook bewezen bij het grote publiek. Ook werd hij in 2012 genomineerd voor een Talent@ Award uitgereikt door Jurgen Rayman.

De rapper/zanger werkt met diverse bekende producers warmee hij zijn eigen unieke genre weet te waarborgen. Tracks zoals bijvoorbeeld de hit “A Lobi”’ en het vervolg uit 2013 “All Around”. Beide geproduceerd door BeatsbySv waarmee hij een nog grotere fanbase opbouwde in zowel Nederland & Suriname. Zijn laaste single en video “We Can Young” geproduceerd door Diegomolinams zorgde evenals voor veel extra aandacht.

Lil MG is een unieke talentvolle artiest, klaar om de wereld te veroveren. U boekt hem nu exclusief bij STEM Entertainment.