Johnny Gold

Johnny Gold, presentator, zanger maar vooral ENTERTAINER, overal waar hij opduikt verschijnt er een glimlach, of u wil of niet …. u zult er toch aan moeten geloven, een van de weinige artiesten waar u de volgende dag nog plezier om heeft. Gedreven, komisch, soms vertederend, denderd Johnny over de Nederlandse podia, van voetbalkantine tot schouwburg, van bruin cafe tot viersterren restaurant, hij is overal wel eens te gast geweest, tot groot vermaak van iedereen!

Het grootste gedeelte van zijn repetoire bestaat uit Nederlandstalige liedjes, van zoals hij zelf zegt, de grootste der aarde, Jan Smit, Frans Bauer, Andre Hazes, en vele andere smartlappentoppers komen voorbij in zijn one-man show. Natuurlijk zingt hij ook Engelse liedjes, en kunt u hem, niet verstaan, dan zal het wel zoveel Engels wezen, dat hij het zelf ook niet meer weet.

Hij is te boeken met een avondvullend progamma, maar ook als tussen of finale act kunt u met hem uitstekend uit de voeten. Staat u op een beurs, en wilt u uw product eens goed in de belangstelling laten komen bij het voorbijgaande beurspubliek? Geen enkel probleem, al begrijpt u waarschijnlijk zelf wel, dat het niet echt serieus mag zijn, want daar heeft hij niet zoveel mee.

Al meer dan twintig jaar de vaste huis entertainer in de vermaarde Arjan van Dijk lokaties, bruiloft, personeelsfeest, bedrijfsevenement overal en altijd is hij inzetbaar, aangepast aan de sfeer van het feest, maar altijd spraakmakend!

Sinds een aantal jaren ook te boeken als duo Rob & John, voor nog meer feest op de vierkant meter is dit duo onmisbaar, reeds jaren te gast op de grote levenslied festivals in o.a. Tilburg, Waalwijk en ‘s Hertogenbosch, de Draai van de Kaai, de wandelvierdaagse, of welk ander evenement dan ook, overal zijn ze graag geziene artiesten, gewaardeerd door publiek en collega’s.

Ook is Johnny Gold te boeken met een speciaal door hem ontwikkelde Drive-in Show, het Mega Meezing Spektakel … 4 uur lang feest in de hoogste versnelling met tussendoor  een spetterend live optreden van hemzelf, verwacht geen house, trance of dance van hem want zoals hij zelf zegt, ‘als ik het niet uit kan spreken zal het wel nie gezellig weeze “, maar houdt u van Seventies, en/of Nederlandstalig dan is Johnny Gold met zijn Mega Meezing Spektakel een must op uw feest!!!

Boek Johnny Gold nu snel op STEM Entertainment.nl !