Django Wagner

De eerste single van Django Wagner verschijnt in maart 2009. Op deze opname wordt hij muzikaal bijgestaan door zijn vrienden van het wereldberoemde Rosenberg Trio. Het liedje “Kali” staat meteen wekenlang genoteerd in de diverse hitlijsten. Nu, zo’n twee jaar later, kunnen we spreken van een feestklassieker!

Na Kali volgden grote hits als: “Mooie blauwe ogen“, “Mijn naam dat is Marina” en “Maar toch blijf je me trouw” en de Kerstsingle: “Ik kom naar huis“.

Inmiddels is Django een veelgevraagd artiest die zich kan verheugen op een ongekende populariteit. Overal waar Django optreedt “breken mensen de boel af”.

Django Wagner heeft een imponerend stemgeluid. Als Django zingt, staan de geluidsboxen naast het podium letterlijk te trillen door de geweldige sound. Daarnaast staat er een persoonlijkheid op het podium die beschikt over een zeer innemende uitstraling.

In april van 2012 treedt Django voor het eerst op met band. Hollywood Boulevard, de voormalige band van André Hazes, is bereid gevonden om Django van een perfecte muzikale begeleiding te voorzien.

Vanaf heden is Django Wagner niet alleen te boeken als  tape- act maar ook met live begeleiding van Hollywood Boulevard. Informeer naar de mogelijkheden voor dit unieke concept!