Dave Dekker

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Dave Dekker. Ik ben geboren op 10 juni 1997 in Amsterdam. Ik heb in januari en februari 2007 auditie gedaan voor de rol van Ciske de Rat de musical. Ik mocht na 3 auditie ronden 6 weken naar de Ciske school. Op de 1ste dag van deze school werd ik met nog 3 jongens door Joop van der Ende zelf uitgekozen om met Danny de Munk naar het Musical Awards gala 2007 te gaan om op te treden. Dit was echt een gave beleving.

Op 23 juni 2007 werd ik met nog 3 andere jongens uitgekozen om de rol van Ciske te gaan spelen. Hierna mocht ik optreden in Mooi Weer de Leeuw. Ik mocht daar vertellen dat ik de première mocht gaan spelen. Verder mocht ik ook naar De Wereld Draait Door. Op 05 oktober 2007 mocht ik de première spelen in Carré. Na de première was het een gekkenhuis. Ik mocht zelfs de koningin een handje geven. Alles was die dag echt toppie.

In januari 2008 mocht ik 2 x op 1 avond optreden in IDOLS, wat ik echt helemaal te gek vond. Op 23 juni 2008 mocht ik samen met Danny de Munk optreden in het UNICEF GALA 2008 in Den – Haag.

Ik heb samen met Danny de Munk een CD single mogen opnemen die uit gekomen is in 2008. Deze single staat op het album van Danny de Munk “Hart en ziel”en het nummer heet “laat ons niet alleen” . In december 2008 mocht ik samen met Danny de Munk deze single ten gehore brengen bij het tv programma van Paul de Leeuw en in de kerstspecial van All you need is love.

Verder heb ik 3 en 4 april 2009 mogen opgetreden bij Danny de Munk in zijn live show in de Heineken Music Hall. De dvd hiervan is te koop en een filmpje is te vinden op de website.

De musical is in november 2009 gestopt en de dvd van de musical is te koop in de winkels. Hier in speel ik kleine Ciske en Danny Cis de man.

Dan is op 11 december 2009 mijn kerstsingle uitgekomen en deze heet:” Er staat een hele grote kerstboom.” Op de single staan twee kerstliedjes, die speciaal voor mij geschreven zijn door Andre van Duin. Het andere nummer heet: “hè….. het is weer kessumus”. Op 24 december 2009 was ik te zien en te horen, met mijn kerstsingle, in het programma “Lieve Paul”en op 26 december 2009 was ik te zien en te horen bij Avro’s musical kerstgala op Nederland 1.

In januari 2010 ben ik te gast geweest bij Life & Cooking van Carlo & Irene. Ik mocht daar de DVD van de musical Ciske de Rat aan het publiek geven. De musical “Ciske de Rat” werd op 01 januari 2010 bij de Avro uitgezonden en op 30 januari 2011 bij Zapp.

Ik heb in 2012 auditie gedaan voor het TV programma The Voice Kids en was via de blind audition, The battle’s en The Singoff door naar de finale en heb helaas niet gewonnen.