Arie Ribbens

Arie Ribbens is geboren en getogen in Eindhoven waar hij ook zijn jeugd doorbracht. Na de middelbare school speelde hij in verschillende bandjes. Daarna werd hij slagwerker in diverse regionale orkesten. Ribbens bekendste hits kent bijna iedereen zoals Brabantse nachten zijn lang, Polonaise Hollandaise,  Akketdoe, Polonaise achteruit, Ik ben verliefd op Hanja Maij-Weggen, Reggae te gek he.

Gezondheidsreden waren voor Arie de reden om het even iets kalmer aan te doen. Maar anno 2012 is Arie helemaal terug en hoe. In het voorjaar van 2012 is er een begin gemaakt met een nieuwe CD album “Een andere weg”. Dat is voorlopig de werktitel en zegt genoeg. Na zijn vaste carnavalsrondje sloeg Arie linksaf bij Hoevelaken, mede met zijn nieuwe repertoire slaat Arie een andere weg in.

Natuurlijk ontbreken bij zijn optredens zijn grootste hits niet. Op de nieuwe CD leren we een andere Arie kennen, die door zijn gezondheid ups en downs meemaakte. Dat vertaalt naar prachtige teksten van o.a. zijn vrouw Cea en geproduceerd allround musicus Martin Sterken kan succes haast niet uitblijven. Vanaf 1 juli 2012 is Arie Ribbens exclusief te boeken via NeW Entertainment.