Shary-An

Shary-An

Op dertienjarige leeftijd deed Shary-an mee aan een kerkelijk songfestival, maar inmiddels staat ze voor een mix van soul, R&B en jazz. De enthousiaste zangeres staat aan het begin van een muzikantenopleiding en genereerde nationale bekendheid door haar deelname aan het eerste seizoen van The Voice Of Holland.

Week na week imponeerde de jonge zangeres zowel de jury als het publiek met haar stem en haar enthousiasme. Met haar performances van ‘Just Like A Pill’, ‘Killing Me Softly’ en ‘Ain’t Got No’ won ze de harten van stemmend Nederland. De twee laatstgenoemde bereikte zelfs de Single Top 100 op respectievelijk #67 en #16. In de halve finale moest de jonge zangeres het helaas afleggen tegen Kim de Boer.

Kort na haar uitschakeling bij The Voice Of Holland tekende Shary-an een platencontract bij Cloud 9 Music. Haar eerste single ‘Six Feet Under’ is direct een groot succes, het nummer behaald namelijk de top 10 van de Nederlandse hitlijsten. Ook de opvolgende singles ‘Mr. Know It All’ en ‘Try My Love Again’ doen het erg goed en worden opgepikt door de grootste Nederlandse radiostations. De singles zijn allen afkomstig van haar debuutalbum ‘Love Me For Who I Am’, welke de zangeres spectaculair lanceerde in de Panama in Amsterdam.

Shary-An’s laatste single staat op dit moment hoog in de hitlijsten. Radio 538, Q-Music, 100%NL en Radio 2 hebben het nummer op hun playlist staan, waardoor het nummer de top 15 van meest gedraaide singles op de Nederlandse radio behaalde.

Live optredens van Shary-An staan garant voor één brok energie! Dat bewees ze wel tijdens de albumlancering & showcase in Panama, Amsterdam. Haar muziekstijl is het best te omschrijven als (uptempo) pop, soul, R&B en jazz en is daarom perfect geschikt voor de festivals van aankomende zomer. Samen met haar eigen liveband zet Shary-An een knallende show neer van ongeveer 60 minuten.