Imca Marina

Eviva Espana is slechts één van de vele hits die Imca Marina op haar naam heeft staan. Naast Eviva Espana kennen we Imca natuurlijk ook van hits als “Soerabaja” en “Vino, Vino, waar blijft de wijn?”. Maar ook haar duitstalige nummers uit de zestiger jaren zoals “Lass mein Herz nicht weinen” en “Über den Wolken ist Sonnenschein” zal menig hart sneller doen slaan.

Bella Italia
Wellicht dat de lofzang die Imca Marina brengt aan Italië in het zomerse Bella Italia inspiratie is geweest voor haar Vicarie van Midwolda. Naast haar glanzende carrière als artieste tref je Imca Marina met grote regelmaat als gastvrouw in haar eigen horecagelegenheid. En mocht U trouwplannen hebben, Imca is ambtenaar van de burgerlijke stand.

Italia, Espana en meer
Imca Marina trok in het verleden de hele wereld door. Beiroet, Tel-Aviv, Athene, Hamburg, Berlijn, Barcelona, Madrid, Munchen, Mongolië, Tibet en Nepal. Zlefs landen die toen nog niet opengesteld waren voor toerisme. De exotische sfeer die de stem van Imca Marina met zich meedraagt is een weerspiegeling van haar internationale ervaringen.

Imca Marina is meer
De veelzijdigheid van Imca Marina kent nauwelijks grenzen. Als theosofe heeft ze een verrijkte blik op de religie, wetenschap, occulte zaken en filosofie ontwikkeld. Daarom is ze niet alleen “maar” zangeres. Imca schrijft boeken, maakt poëzie en proza, schrijft voor bedrijven passende teksten, schildert, geeft lezingen, kerk- en koffieconcerten en leidt grote jubilea. Imca Marina heeft onlangs een gedichtenbundel gepubliceerd; “Mythe en mythologie uit de plantenwereld”.

Dus of u nu op zoek bent naar een geweldige zangeres en artieste, de Zuideuropese sfeer in huis wilt halen met Viva Espana en Bella Italia, trouwplannen heeft of een lezing wilt organiseren…boek Imca Marina bij STEM Entertainment.