Lesley Williams (André Hazes)

Lesley Williams (André Hazes)

Sinds 2002 is Lesley Williams de meest realistische Andre Hazes act in Nederland. Hij won de soundmixshow van dat jaar.

Andre Hazes imitator
Doe uw ogen dicht en luister! Wat zegt u, u hoort geen verschil met het origineel? Dat is nou precies wat we bedoelen. Trouwens als u uw ogen open houdt zult u tevens verbaasd zijn over de fysieke gelijkenissen met de grootmeester van het levenslied.

Dat Lesley Williams op dit moment een veel gevraagde artiest is, zal u dan ook niet verwonderen. Veel bekende bedrijven waaronder: KLM, Heineken, Medeco, Amstel Bier en grote landelijke evenementen, clubs en restaurants hebben dankbaar gebruik gemaakt van de bovenal feestelijke en soms melancholieke sfeer die het optreden van Lesley Williams telkens weer veroorzaakt.

Brengt zanger Lesley Williams alleen Andre Hazes repertoire? Nee, afhankelijk van de wens van de opdrachtgever is hij in staat om een zeer breed repertoire te zingen, waarbij hij kan kiezen uit zo’n 350 nummers.

Momenteel is Lesley samen met zijn management, een aantal componisten en Forza artists & records bezig met de voorbereidingen van z’n nieuwe album en uiteraard een aantal singles. Daarnaast heeft Lesley Williams in 2012 een concert gegeven genaamd ‘Ode aan Andre Hazes’.