Christ’OF (Michael Jackson)

Christ’OF (Michael Jackson)

Christ’OF is zonder twijfel de meest succesvolle Michael Jackson Look & Sound Alike van Europa, aldus experts uit de muziekindustrie en de internationale pers. Christ’OF is niet voor niets winnaar van het door RTL en VTM op televisie uitgezonden ‘My name is Michael’.

Christ’OF, van Belgische oorsprong, kreeg in 1982 zijn eerste Michael Jackson album THRILLER en dat was een grote, positieve schok voor hem… Hij begon Michael Jackson te imiteren op diverse playback shows in België.

In 1989 ontmoette hij Bego die zijn assistente (en later zijn echtgenote) make up & hair stylist zou worden. Samen startten ze The MJ Tribute Show die speelde in de cabaretzaal Lá Evenement in Brussel. Sindsdien treed Christ’OF op in diverse landen als Frankrijk, Luxemburg, België, Duitsland, Nederland, Engeland, Slovenië, New-York, de Dominicaanse Republiek, Spanje, etc.

Hij gaf tevens enkele speciale optredens tijdens de…:
– Release van het album ‘Blood on the dance floor’ in VIRGIN Megastore te Brussel
– Avant-première van de film GHOST in de KINEPOLIS te Brussel
– MJ Dagen in België, Nederland, Londen en New-York
– Release van het Album ‘Invincible’ in Freiburg/Duitsland

In 2001 kreeg Christ’OF bovendien de titel ‘EUROPEAN MJ SOUND & LOOK ALIKE’ van SONY MUSIC Duitsland. Intussen trad hij op tijdens diverse TV shows waaronder RTL, RTBF, VRT, VTM, VT4, TF1, FR3, ARD, MTV, VH1 ETC.

Trots is hij op zijn optreden voor de King of Pop zelf in de Webster Hall in New York city in juli 2002 en zijn figuratie in de Belgische film die genomineerd werd voor een Oscar: Iedereen Beroemd!

Christ’OF treed altijd live op. Diverse mogelijkheden. 2 MJ dansers geven de show extra power. Op grote locaties/evenementen is het professionele dansteam uit te breiden tot 22 personen!