Jeffrey & Pascal

Jeffrey en Pascal zijn doorgewinterde muzikanten met een hoog entertainment niveau. Met de nodige perfectionisme brengen zij u goede vertolkingen van originele nummers. Voor elk wat wils, van Frans Bauer tot AC/DC en van Anastacia tot Tom Jones, voor jong en oud. Bij het beluisteren wordt al snel duidelijk: Jeffrey is een zanger van wereldformaat! Pascal is een echte gitaar freak die zich muzikaal heeft ontwikkeld op het conservatorium in Rotterdam. Hierdoor en door hun entertainerkwaliteiten wordt het gegarandeerd een optreden om nooit te vergeten.

Het optreden van Jeffrey en Pascal wordt uniek door (indien gewenst) te kiezen voor een aantal bijzondere elementen; zoals bijvoorbeeld de binnenkomende gasten muzikaal te begroeten bij de ingang met akoestische gitaarmuziek. Natuurlijk kunnen zij ook geboekt worden voor een optreden met alleen akoestische muziek.

De professionele coverband-ervaring van Jeffrey is begonnen op 21-jarige leeftijd bij Paganini, destijds “de band” van alle coverbands. Daarna is hij via Island en Major League bij Senza! terecht gekomen. Na ruim een jaar solo optredens te hebben verzorgd heeft hij nu in Pascal een soulmate gevonden. Pascal begon met gitaar spelen op zijn 17e en heeft in diverse bands gespeeld. Met zijn (hardrock)band Septuagint heeft hij een landelijke talentenjacht gewonnen en in het voorprogramma gestaan van Coroner en Annihilator. Tijdens en na zijn studie is hij via Special Delivery bij Reflex terecht gekomen. Alle opgedane ervaringen worden nu samengevat in een allesmakende grandioze show! Door de wederzijdse chemie spat hun enthousiasme van het podium af.