Jan Keizer en Anny Schilder

Jan Keizer en Anny Schilder stonden samen jaren op de de planken met de succesvolle formatie BZN. Op 16 juni 2007 heeft de band BZN met een grandioos afscheidconcert afscheid genomen van het publiek. Tienduizenden fans kijken met weemoed terug naar de gouden tijden van BZN.

Op speciaal verzoek van Mies Bouwman stonden Jan Keizer en Anny Schilder in December 2009 na 25 jaar weer samen op het podium. Speciaal voor Mies’ tachtigste verjaardag zongen Jan en Anny het nummer Mon Amour. Bijna drie miljoen kijkers genoten van dit bijzondere optreden. Dit bijzondere moment zorgde ervoor dat het bloed ging kruipen waar het niet gaan kan. Anny Schilder en Jan Keizer werken weer samen!

Dit jaar zal er een single, een album en een TV special komen, hiermee zal de zo kenmerkende sound weer terug zijn van (nooit) weg geweest!!! Wie kent ze niet de hits als ”Mon Amour”, ”Don’t say goodbeye”, ”Sevilla”, ”Lady Mc Corey”, Oh me oh my”, ”Pearlydumm”, Rockin’ the trolls”, Chanson d’amour, ”The Old Calahan”, ”Le legionaire”, The Summertime”, ”Waltzing Maria”, ”La France”, ”El Cordobes”, ”Yeppa”, The banjoman” e.v.a.

In mei 2010 is de clip opgenomen van de nieuwe single “Take me to Ibiza”. Jan en Anny zijn hiervoor afgereisd naar het zonnige Ibiza met een voltallige crew.