Fouradi

Fouradi

De formatie Fouradi bestaat uit twee broers, Mohammed en Brahim Fouradi. Het kan knap genoemd worden dat ze voor muziek kozen, terwijl niemand in hun familie ervaring heeft met muziek. Ze gingen verder als de gebroeders ” FOURADI”. In oktober 2006 komen de heren met hun eerste single genaamd “1 ding”, geproduceerd door Mitch Crown.

Dit nummer wordt een hit! Binnen een paar weken stonden de broers Fouradi in de Top 40. Zo kwamen ze binnen op nummer 32 en binnen twee weken stonden ze op nummer 11 in de Top 40. In de Single Top 100 komt de hit op nummer 8 te staan. Ook word de clip non-stop aangevraagd op de toenmalige ‘razend populaire tv-zender: ‘The Box’. In december zijn de heren te gast bij TMF-Reaction.

In mei 2007 komen ze met hun tweede single: “Flipmuziek”, die wederom weer de top 40 binnenkomt. Het kan ook niet anders dan dat Mohamed en Brahim zijn genomineerd voor een TMF Pure-award in oktober 2007.

In maart 2008 komen de broers terug met een zomerhit “Een nacht met jou”, welke als hoogste positie nummer 19 in de Single Top 100 bereikt, ook komt de track terecht in de Top 40! In juli 2008 komt Fouradi opnieuw met een zomersingle samen met Yes-R, getiteld “Bij je zijn”, welke tot de 36e plaats in de Single Top 100 weet te komen. Hierna volgt nog een hit met Kim-Lian, genaamd ‘ Gemengde Gevoelens’, welke als hoogste positie nummer 19 in de Single Top 100 kent. Op 30 januari 2009 lanceren zij hun debuut album ‘De Favoriete Schoonzoons’ bij Walboomers. Het album bevat een mix van pop, urban, latin-house en club muziek. De release kent volop aandacht bij Radio, TV en pers.

In juni 2009 brengen de broers in eigen beheer de clubbanger “Gefocust” uit. De clip schieten zij in het romantische Parijs en ook deze single is superstream bij TMF.

Ook de internationale jeugd blijkt niet ongevoelig voor de sound van Fouradi. In september 2009 weet de zomersingle “Gefocust” binnen te komen op nummer 1 in de Belgische MNM Top-­‐50. Daarnaast zijn de broers populair in Suriname, waar ze sinds hun doorbraak in 2007 inmiddels drie keer een onvergetelijk optreden hebben gegeven.

Naast zingen en rappen bewijst Fouradi over meer talenten te beschikken met hun kinderprogramma “Proefdier” op Nederland 3 en het wekelijkse landelijke radioprogramma ‘Fouradio’. In November 2010 ging Fouradi voor het eerst het land in met ‘De Muzikale Reis’: een theatershow vol humoristische verhalen gekoppeld aan hun onweerstaanbare urban dancesound.