Duo Driven

Duo Driven

Naast de drukke agenda bij de populaire coverband Driven hebben zangeres Magtel en zanger/toetsenist Stef gelukkig toch nog regelmatig een gaatje vrij om als duo op te treden. In een semi-akoestische bezetting reist het muzikale duo het land door onder de naam ‘Duo Driven’.

Duo Driven speelt lekker in het gehoor liggende easy listening muziek, met hier en daar een vleugje jazz. Uniek aan Duo Driven is dat zij elk denkbaar genre, zelfs elk denkbaar liedje moeiteloos kunnen omvormen tot een akoestisch meesterwerk. Vaak zelfs met een totaal andere inslag dan het origineel. Dit kan omdat de muzikanten door jarenlange ervaring feilloos op elkaar zijn ingespeeld en zij elkaar naadloos aanvullen. Ook verzoekjes worden gehonoreerd en zullen op een geheel eigen wijze semi-akoestische ten gehore worden gebracht. Tevens is er de mogelijkheid voor het ‘meespelen met muziekbanden’ waardoor u toch een echte live-band experience krijgt!

Duo Driven is uitermate geschikt als muzikale ondersteuning van uw receptie, diner, borrel of gewoon bij feesten en partijen waar de muziek wat meer op de achtergrond mag blijven. Ook is Duo Driven een veelgevraagd duo voor huwelijksceremonies en uitvaarten.

Op verzoek is Duo Driven uit te breiden met onder meer een percussionist/drummer, gitarist en/of bassist.

Duo Driven boekt u exclusief bij STEM Entertainment.