Double Dj’s

Double Dj’s

Jeroen Stabel en Robbie van Rijt vormen het feestduo de Double DJ’s. Beiden zijn geen onbekenden meer in het circuit. Al jarenlang waren zij als feest dj met veel succes actief op vele feesten waarna besloten werd om te starten met een zang-carrière. En met resultaat!

Zij scoorden inmiddels al diverse hits. Wie kent niet de liedjes: “Roeien, zeilen, vissen“, “Zwaai eens even naar mijn vogeltje” en “Ja, die van jou die is te klein“? In het voorjaar van 2010 verschijnt weer een enorme feesthit: “Boven op de Berg“.

En het jaar is nog niet om! De zomer van 2010 belooft voor de Double DJ’s een hete te worden. Hun single: “De reddingsboot” is één van de zomerhits van 2010!!

In het voorjaar van 2011 verschijnt hun plaat: “Goeie vrienden” die het met het carnaval weer geweldig doet. In november van hetzelfde jaar verschijnt wederom een nieuw feestnummer met als titel: “VIVA! HET LEVEN IS EEN FEEST!“. Dit lied zal het in de feestelijke wintermaanden op menig feestje goed doen en zal zeker met carnaval 2012 een topper blijken te zijn.

De Double DJ’s hebben inmiddels al zoveel goede, eigen feesthits gehad waardoor een optreden van dit duo een half uur lang één groot feest der herkenning is.

Even opgelet: Double DJ’s is een zang-act en treden niet op als DJ.