De Flamingos

De Flamingos maken uw bedrijfsevenement, relatiefeest, congres of bruiloft tot een spraakmakend feest. Met zorg voorbereid, in overleg aangepast aan de wensen van de opdrachtgever en solide uitgevoerd in een mix van muziek en show. De Flamingos hebben een jarenlange ervaring en hebben gespeeld op vele honderden feestelijke gebeurtenissen.

De Flamingos zonder stekkers en mobiel
De Flamingos spelen akoestisch zodat zij zich al spelend tussen de gasten kunnen begeven. Rock ’n roll, jazz, levenslied, pop, rhytm and blues: zij beschikken over een uitgebreid internationaal repertoire, meerstemmig vertolkt en professioneel muzikaal ondersteund. Bovendien hebben ze een ruim en origineel Nederlandstalig repertoire met eigen liedteksten en muziek. De presentatie is humoristisch en stijlvol. De Flamingos Top 40 is op elk feest een hit, waarbij vaak uit volle borst wordt meegezongen. Voor elk wat wils: U vraagt, wij draaien! 

Maatwerk
Een speciaal lied over het thema van het congres, over de nieuwe strategie van het bedrijf of de loopbaan van de jubilaris? Zeg het met een lied! Geen probleem: de Flamingos maken het op maat!