De Alpenzusjes

De Alpenzusjes

De Alpenzusjes zijn sinds 2011 terug in een geheel nieuwe samenstelling. Helemaal van deze tijd met een frisse uitstraling en met bijpassende kleding verzorgen ze een uniek optreden!

Nadat de originele Alpenzusjes het stokje hadden overgedragen aan Chantal en Apolonia is de Alpenexpres opnieuw op stoom gekomen. De agenda raakt steeds voller dankzij hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en niet in de laatste plaats omdat ze geweldige zangeressen en rasentertainers zijn.

De eerste single “Naar voren, naar achter” was tijdens het carnaval van 2011 één van de meestgedraaide platen en ook de opvolger “Jungledans” deed het ernom goed in het uitgaanscircuit.

Voor de carnaval van 2012 werd de single “Hutje op de hei” uitgebracht. Ook deze single stond in de top 10 van meest gedraaide platen tijdens de carnaval!

De Alpenzusjes brengen een feestelijke show en krijgen de zaal gegarandeerd in beweging. Zing mee met de hits van de zusjes… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.