They Want You!

They Want You! is een tape-act geinspireerd op het wereldwijde succes van de “disco-sound”. They Want You! laat tijdens hun swingende optreden de meezing-tijden van de eighties & nineties herleven, met nieuw gearrangeerde nummers. Als cowboy, matroos, politie-agent en indiaan schitteren vier heren in geweldige showkostuums op de bühne voor een opzwepende “disco & dance revival”.

They Want You! trad op in London, Berlijn, Wenen en recentelijk in Moscow. In Nederland was They Want You! te zien in “Wie Ben Ik” (SBS6), Gordon’s “Singin’ Bee” (RTL4) en in verschillende items in SBS Shownieuws en RTL Boulevard.

Deze sprankelende show met uitsluitend “number one hits” van The Jacksons, The Gibson Brothers en The Village People beleeft een geweldige publieksfinale met het nummer YMCA. They Want You! is one big party!

Bezetting: Jerrel Houtsnee (Lion King, Kees & Co, GTST, The Wiz), Joeri Gamliel (Lion King), Ferry de Graaf (Saturday Night Fever, LoveLetters, The Wiz, VoetbalVrouwen) en Marcel Vogelaar (Ik Wed Dat Ik Het Kan, Toppers)

They Want You! is een originele en dynamische live gezongen feelgood act!