De Piratentoppers

De Piratentoppers

Harm Wolters, Martin Dams en Patrick zijn drie zangers wel bekend bij piratenkoning Willie Oosterhuis. Met een overvloed aan gouwe ouwe krakers zetten ze de boel helemaal op de kop.

Ham Wolters werd geboren op 21 april 1967 te Steenwijk. Zijn eerste single is genaamd ‘De Sirtaki dansten wij’. Al één jaar later volgt al zijn eerste album met hun nummer ‘Overstag’, maar in 2005 komt hij met de geweldige nummer ‘Schat ik kom wat later’. Harm heeft dan al 4x in het Gelredome gestaan met het Mega Piraten Festijn.

Martin Dams werd geboren op 13 maart 1970 en begon op 15 jarige leeftijd met optreden als een look-a-like van Elvis Presley. In 1991 gaat Martin voor het eerst naar de studio en neemt hij de single ‘Als je eenzaam bent’.  Daarna heeft hij verschillende nummers uitgebracht zoals ‘Glashard’, ‘Hart vol verlangen’, ‘Kijk niet om’ en ‘Geen mens ter wereld’. Zijn grootste is hit is ‘Bye, bye Belinda’.

Patrick doet al sinds jong af aan mee aan vele karaokewedstrijden, talentenjachten en soundmixshows. In al deze wedstrijden ging hij vaak met de eerste prijs aan de haal.

De Piratentoppers hebben sinds kort een nieuwe single uitgebracht genaamd ‘Hef het glas’!