Oh Oh Cherso On Tour

Oh Oh Cherso On Tour

Barbie, Jokertje, Sterretje, Little Princess, Sniper, Elize, Kabouter, Gio, Thomas en Kayleigh komen naar u toe!

Het kijkcijferkanon ‘Oh Oh Cherso’ trekt wekelijks 1,5 miljoen kijkers en is razendpopulair. Vanaf nu zijn de Haagse jongeren te boeken in uw discotheek, club of partycentrum voor een meet en greet van 90 minuten. Tijdens de show zetten de jongeren uw tent op z’n kop en nemen zij het publiek mee naar hun favoriete vakantiebestemming waar alles mogelijk is: Chersonissos!

Oh Oh Cherso
De Griekse badplaats Chersonissos is the place to be voor jonge party animals. Overdag zon, zee, strand en ’s avonds compleet los gaan in vette, trendy clubs. Met het nieuwe, nu al veelbesproken, realityprogramma ‘Oh Oh Cherso’, te zien vanaf donderdag 2 september, stort RTL 5 zich in deze ‘hemel op aarde’. In het programma worden acht jonge, stronteigenwijze ras-Hagenezen een zomer lang gevolgd. Ze delen lief en leed en feesten tot ze erbij neervallen. Intussen moet er ook nog gewerkt worden om rond te komen. Kortom: ze leren het vakantieparadijs Chersonissos tot in detail kennen.

De cast bestaat uit eigenzinnige en typische Hagenezen die garant staan voor humor, verbazing, passie, ruzie en heel veel ongecompliceerd plezier. Zo zijn de mannen Joey, Tony, Vincent en Robert, alias ‘Matsoe Matsoe’, ‘Sterretje’, ‘Sniper’ en ‘Joker’, verantwoordelijk voor het nodige testosteron under the sun. Intussen zorgen de dames Bibi (‘Kabouter’), Roos (‘Little Princess’), Samantha (‘Barbie’) en Elize op hun beurt voor verhitte taferelen.

Houden de goedgebekte types deze extreme levensstijl in de Griekse hotspot vol of gaat toch niets boven hun eigen mooie stad achter de duinen?