Britt Dekker

Britt Dekker

De populariteit van Britt Dekker neemt een vogelvlucht nadat ze meedoet aan het tv-programma ‘Echte Meisjes In De Jungle’. Samen met 9 andere bekende televisie-dames gaat ze de jungle van Suriname in. Na 4 weken wint Britt de grote finale van het programma, welke wekelijks meer dan een miljoen kijkers trekt.

Voordat de blondine bekendheid genoot bij ‘Echte Meisjes In De Jungle’, was ze te zien als vrijgezel in het programma ‘Take Me Out’. Haar humoristische uitspraken en haar veelbesproken accent zijn onlosmakelijk verbonden met de datingshow van RTL 5.

In de zomer van 2011 bracht Britt een single uit, namelijk ‘F*cking Vet!!!’. Het nummer is een Nederlandse bewerking van de #1 hit ‘Loca People (What The Fuck)’ van Sak Noel en bestaat volledig uit bekende uitspraken van de blondine uit het RTL-programma, dat wekelijks door meer dan 1 miljoen mensen werd bekeken.

Vanaf nu is Britt te boeken voor discotheken, kroegen, evenementen en andere gelegenheden. Britt is een uur op locatie aanwezig voor foto’s, bartendering, handtekeningen en uiteraard zal ze haar hit ‘F*cking Vet!!!’ ten gehore brengen.