Andre Pronk

Andre is sinds jaar en dag een van de meeste geliefde zanger/entertainer van Nederland. Ludiek en onnavolgbaar begon zijn carrière bij de X factor eind 2006 met het nummer; wat ben je lelijk van dichtbij.

In navolging van dat succes werd Andre een graag geziende gast in het televisie programma van niemand minder dan Robert Jenssen en kwam hij bijna wekelijks op de Nederlandse televisie! Maar voor Andre begon het artiesten leven toen pas echt!!!

De boekingen stroomden binnen en Andre wist niet wat hem overkwam. Met zijn humoristische optredens en zijn bijzondere lach werd al snel de naam ‘de koning van de lach’ aan hem gekoppeld. Buiten deze aparte lach krijgt Andre het keer op keer voor elkaar om met zijn cabaretachtige elementen tijdens zijn optredens volle zalen aan het lachen te krijgen!!

Diverse Radiostations kregen lucht van het fenomeen Andre Pronk en hij werd al snel vaste gast bij diverse radiostations. Hij wordt bij al deze radiostations dan ook ingezet als de moppentapper, dit natuurlijk ook vanwege zijn unieke lach.

Het heeft dan ook niemand verbaasd dat begin 2007 Andre zijn eerste single op de markt bracht onder de naam: Het Is Mijn Lach.

Andre kreeg de smaak te pakken en maakte daarna een maxi-single met de naam: Weer Vrijgezel. Ook deze single viel bij het Nederlandse publiek goed in de smaak en de reactie van Andre op de vraag ‘Wat vind je nou dat je zo beroemd bent geworden?’ antwoordt hij heel simpel ‘Ik ben en blijf gewoon mezelf en dat vinden mensen SUPER!’.

Begin van 2011 heeft Andre de CD ‘Ik ben niet dik, maar zwaar geschapen’ uitgebracht. Deze CD Singel heeft de top 10 gehaald in meerdere hitlijsten. Andre zijn laatste auditie bij het programma Popstars heeft hem beslist geen windeieren gelegd. Lange tijd is hij een vaste gast geweest in het programma van niemand minder dan Giel Beelen!

Kortom; na Andre van Duin is hij de volgende Andre die het publiek op een komische manier kan vermaken met zijn zang en entertainment!

Andre is te boeken voor: Zang, Enterainment, Quizmaster, Bingodraaier, Figurant, Radiopresentator en voor alles wat maar leuk is! Natuurlijk bij STEM Entertainment!