Alle 13 Jaanke

Alle 13 Jaanke

Super(goed)fout, Hilarisch, Tranentrekkend, Indrukwekkend en vooral…FEEST ! Welkom bij Ciska, Guan en Knee : ALLE 13 JAANKE !

ALLE 13 JAANKE neemt U mee in hun hilarische Smartlappen-Foute-Feest-Show waarmee zij in alle uithoeken van ons kikkerlandje, en ver daarbuiten, een overweldigende indruk achterlaten ! Een haast onwaarschijnlijke combinatie van twee Brabantse Maffioso’s en een knotsgekke stadse blondine, die enorm scoren bij jong én oud ! Zij brengen eigenzinnige versies van historische smartlappen, maar schuwen ook zeker niet de Partyhits uit de hedendaagse popmuziek!

FEEST in combinatie met hoogstaande muzikale kwaliteiten sieren deze toppers ! Dé artiesten die o.a. de feesthits ‘Arrogante Kwal’, ‘In ons Dafke’ en ‘Jaank Jodel’ naar een groot succes wisten te bezingen ! Hun single ‘Witte Eend’ wordt zelfs gezien als één van de grootste carnavalskrakers van 2010. Dat zij veel meer in hun mars hebben, bewijzen onze smartvrienden met hun nieuwe single (dubbele a-kant) ‘Playa’ en ‘Doelpunt voor Oranje’! Heerlijke zomerse klanken, in een Jaanksausje gegoten en ook nog eens een steun in de rug voor ons Oranjelegioen tijdens het WK van 2010! Hiermee bewijzen de Jaankers hét ultieme Smartlappen-Feest-Trio van de lage landen te zijn!

Ludiek, Hartverscheurend, Theatraal, Enthousiasme en Humor zijn de sleutelwoorden waarmee deze drie ras-artiesten het publiek overhalen om uit volle borst te zingen en te feesten in hun Smartelijk-Meezing-Spektakel! Maarrrrrr……… U bent gewaarschuwd !

Alle 13 Jaanke:
Ciska Cigaret : Leadzang, Frontleedie
Guan ta na Mera : Slagwerk, Zang, D-Koor
Knee de Grote : Toetsen, Zang, D-Koor

Alle 13 en de Jaankers (liveband)
Naast hun populaire Smartlappen-Feest-Trio zullen Ciska Cigaret, Guan ta na Mera en Knee de Grote U wederom verbazen en de zweetdruppels zullen aan het plafond en tentzeil kleven!

Een spetterende show waarin o.a. de volgende hits voorbij zullen komen: In ons Dafke, Orchidee, Daar Gaan We Weer, Irritant Liedje, Witte Eend en Arrogante Kwal. Tevens komen de grootste partyhits uit alle windstreken aan bod! Net effe anders, iets steviger en eveneens een groot feest gegarandeerd!